Web-sivusto

Yhteydenotto

Nimi

Yritys

Puhelin

E-mail

Aihe

Viesti

AriGrafia Publishing Engine - APE 2

APE APE eli AriGrafia Publishing Engine on web-sisällönhallintajärjestelmä nettisivustojen helppoon ylläpitoon. APE:lla voidaan luoda ja ylläpitää niin pientä kuin isompaakin sivustoa, jossa voi olla rajattomasti sivuja. Jos tarvitset monikieliset sivut, niin sekin onnistuu!

APE:lla voit hallita sivuston sisältöä yksinkertaisella tekstimuokkaimella, jonka käyttö on yhtä helppoa kuin minkä tahansa lomakkeen täyttäminen nettisivustolla. Olemassa olevan sivun muokkausta varten valitaan muokattava sivu, tehdään sisältöön tarvittavat muutokset ja tallennetaan. Valmista tuli.

Tekstin elävöittäminen kuvilla on yhtä yksinkertaista. Kaikki sivuston kuvahakemistossa olevat kuvat ovat käytettävissä kaikilla sivuilla ja ne liitetään sisältöeditorilla suoraan tekstin sekaan. Kuvien hallintaa varten APE:ssa on kuvien hallintatyökalu, jolla kuvia voidaan lisätä, nimetä ja poistaa. Työkalu mahdollistaa kuvien automaattisen skaalauksen johonkin ennalta määritettyyn kokoon. Samalla työkalulla hallitaan myös sivuston kuvagalleriaa, jolloin työkalu luo automaattisesti kuvasta sekä pienen thumbnail-kuvan että isomman version.

APE toimii sivuston sisällön runkona, joka sovitetaan yhteen visuaalisen ilmeen kanssa. Koska ulkoasu on erillään sisällöstä, voit tuottaa sivujen sisällöt koskematta sivujen rakenteeseen, jolloin sivusto säilyy aina ulkoasultaan yhtenäisenä.

Lisää kysyttävää? Ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai soita!

Mitä APE:lla on tehty? Katso referenssit.

APE - No more monkey business!

APE 2:n ominaisuudet

Tekniset vaatimukset

APE - No more monkey business!