Sovellukset

Yhteydenotto

Nimi

Yritys

Puhelin

E-mail

Aihe

Viesti

WinRAR

Uusin versio on v6.02

WinRAR WinRAR on 32-bit/64-bit Windows versio RAR Archiverista, tehokkaasta pakkaussovelluksesta ja pakettien hallinnointityökalusta.

WinRARin ominaisuuksia ovat vahva yleis- ja multimedian pakkaus, pakettien suojaus vioittumiselta, ZIP- ja muiden pakettitiedostojen käsittely, pakettiet virustarkistus, ohjelmoitavat itsepurkautuvat paketit (SFX), oikeellisuuden tarkistus, NFTS ja Unicode -tuki, vahva AES-salaus, monitiedostoisten pakettien tuki ja säikeistystuki. WinRARista on myös oma versionsa 64-bittiselle Windowsille, joka on tehokkaampi ja siinä on parempi tiedostonhallintaintegraatio kuin 32-bittisessä versiossa.

WinRAR toimii Windows 98/NT/2000/ME/XP/2003/Vista/2008/7/8/10. WinRARissa on täysi tuki RAR ja ZIP tiedostoille ja sen lisäksi se kykenee purkamaan ja muuntamaan CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, Z ja 7-Zip -paketteja. Kieliversioita on yli 40. Komentoriviltä toimiva RAR-sovellus löytyy myös Linux, DOS, OS/2, FreeBSD ja Mac OS -versiona ja Pocket RAR on WinRARin ilmainen versio Pocket PC:lle.

Samassa paketissa on WinRARiin integroitu mahdollisuus luoda ja muokata itsepurkautuvia SFX-paketteja (.exe tiedostoja) käyttäen oletusmoduulia ja ulkoisia SFX-moduuleja.

Windows-versio WinRARista maksaa 29,95 € + alv yhden käyttäjän lisenssillä. Volyymilisenssillä yksikköhinnat putoavat. Esimerkiksi kaksi lisenssiä 23 € / kpl, kymmenen lisenssiä 18 € / kpl, 100 lisenssiä 9 € / kpl.

tai