Verkkokauppa

Yhteydenotto

Nimi

Yritys

Puhelin

E-mail

Aihe

Viesti

AriGrafia Light Webshop 2.5

AriGrafia Light Webshop 2 Light Webshop AriGrafia Oy:n kehittämä innovatiivinen verkkokauppasovellus, joka antaa käyttäjälle intuitiivisen käyttökokemuksen ilman turhauttavaa kategorioissa seikkailua. Kaupan pitäjälle Light Webshop antaa työkalut niin tuotetietojen kuin tilausten selkeään hallintaan. Jos verkkokaupan perustaminen on tuntunut työläältä kategoriaviidakossa sompailulta, on Light Webshop paljon käyttäjäystävällisempi. Tuotteiden lisäys ja hallinta on tyypillistä verkkokauppaa selkeämpää ja nopeampaa.

Kaupan tuotehaku toimii avainsanapohjaisesti. Tuotteisiin kiinnitetään halutut avainsanat, jotka toimivat käyttäjälle tuotelistauksen rajausehtoina joko lisäävinä tai rajaavina hakuehtoina. Käyttäjä voi esimerkiksi valita tuotelistaukseen vain vihreät puuvillaiset sormikkaat tai kaikki tuotteet, jotka ovat joko punaisia, luomivärejä tai poistotuotteita. Lisäksi käyttäjä voi myös käyttää hakusanoja tuotteiden hakemiseen.

Käyttäjälle tuotekuvat ovat usein tärkeitä ostopäätöstä tehdessä. Tuotekohtaisesti kaupan tuotteisiin voidaan liittää yksi kuva, josta tehdään automaattisesti tuotelistausta varten pieni versio sekä tuotteen tarkempia tietoja varten isompi versio. Kuvien hallintaa varten Light Webshop:ssa on työkalu, jolla tuotetietojen muokkauksen kautta voidaan lähettää tuotekuva. Lisäksi tuotekuvia on mahdollista hallita APE:n kuvagalleriatyökalun kanssa identtisellä hallintatyökalulla, jolla kuvia voidaan poistaa ja vaihtaa uuteen.

Jos Light Webshop integroidaan yhteen APE:n kanssa, voidaan kaupan ulkoasu sovittaa yhteen sivuston visuaalisen ilmeen kanssa. Tällöin käyttäjä kokee pysyvänsä samalla sivustolla eikä "hyppää" erilliseen kauppaan.

Lisää kysyttävää? Ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai soita!

Mitä Light Webshopilla:lla on tehty? Katso referenssit.

Light Webshop 2.5:n ominaisuudet

*) Vaatii erillisen sopimuksen Paytrailin kanssa
**) APE-integraatiossa

Tekniset vaatimukset

AriGrafia Light Webshop 2