Referenssit

Yhteydenotto

Nimi

Yritys

Puhelin

E-mail

Aihe

Viesti

APE

APE 2.5 on sivustomoottorin tuorein versio. Lue lisää APE:sta.
Katso muita referenssejä.

AriGrafia Oy

APE 2.0 -pohjainen AriGrafia Oy:n oma sivusto AriGrafian sivuston 05/2012 versio käyttää APE 2.0:aa. Sivuston uutiset näkyvät aina kahden uutisen pareissa. Jos näkyviä uutisia on useampia, on ne ajastettu vaihtumaan määrävälein näkyviin.
Olet jo täällä

DeeSport Oy

DeeSport Oy DeeSport Oy:n sivusto on päivitetty käyttämään APE 2.1:ä. Sivustolla hyödynnetään perussivujen lisäksi automatisoituja ajankohtaisilmoituksia, joka säästää aikaa siinä, että vanhentuneet ilmoitukset siirtyvät automaattisesti arkistoon. Sivustolla käytössä myös Light Webshop 2.5.
deesport.fi

Luulahden Lukko -vaaput

Luulahden Lukko -vaaput Luulahden Lukko -vaaput sivusto käyttää APE 2.5:ä. Sivusto pohjautuu suureksi osaksi kuvagallerian kuviin ja näin ollen kuvagallerian kuvatekstit ovat oleellinen ominaisuus tällä sivustolla.
luulahdenlukko.fi

Rengasliike Juha Poikonen

Rengasliike Juha Poikonen Rengasmarket-ketjuun kuuluva Rengasliike Juha Poikonen sai uudistetun sivuston myötä vanhan AVE-pohjaisen sivuston tilalle APE 2.3:a käyttävän sivuston, johon sisältyy ajankohtaisilmoitukset sekä valikkotekstien muokkaus valituille käyttäjille. Sivustolle toteutettiin myös AriGrafian oma ajanvarausjärjestelmä, jolla käyttäjä voi varata ajan autonrenkaiden vaihtoon.
juhapoikonen.fi

Studio PMK

Studio PMK Studio PMK:n sivusto käyttää APE 2.1:ä, johon on lisätty valikkotekstien muokkaus valituille käyttäjille. Myös tällä sivustolla hyödynnetään perussivujen lisäksi automatisoituja ajankohtaisilmoituksia, jolloin vanhentuneet ilmoitukset siirtyvät automaattisesti arkistoon. Lisäksi sivustolla on useampi kuvagalleria, joista poimitaan satunnaiskuvia sivuille. Tämä sivusto korvasi aikaisemman Kauneuskeskus Studio P&K:n AVE-pohjaisen sivuston ja sai samalla uuden pinkimmän ilmeen.
studiopk.fi

Suomen Terveysinstituutti

Suomen Terveysinstituutti Suomen Terveysinstituutin vuodenvaihteessa 2013 uusitulla sivustolla on käytössä APE 2.3. Sivusto käyttää perussivjen lisäksi automatisoituja uutisia ja tapahtumailmoituksia.

Sivun asemointo on varsin korkea ja jaettu kahteen päälohkoon; varsinaiseen sisältöosaan ja oikean reunan lisäpalkkiin. Lisäpalkissa näkyvät määrävälein vaihtuvat ilmoitukset ja yhteystiedot. Sisältöosassa taas on kolme lohkoa, joista ylin on varsinainen sisältö, keskellä ovat uutiset ja tapahtumat kahtena palstana ja lisätieto-osio on alareunassa. Sisältösivut näytetään muun sisällön eteen avautuvassa kirjassa, johon sisällöt on sivutettu luettavaksi.
suomenterveys.fi

Suomen Terveysinstituutti

Suomen Terveysinstituutti Suomen Terveysinstituutin uuden tieltä väistyneellä sivustolla on käytössä APE 2.0. Sivustolla on perussivujen lisäksi käytössä automatisoidut uutiset ja tapahtumailmoitukset sekä tapahtumailmoittautuminen. Lisäksi sivustolla on käytössä ajastetusti vaihtuvat mainokset.
Tämä versio on siirretty bittiarkistoon.

The FitFlex dot net

The FitFlex The FitFlexin sivusto käyttää APE 2.2:a. Uutena ominaisuutena sivuston galleriassa on kuvatekstien syöttö.
thefitflex.net

Vanhempia APE -sivustoja

APE AriGrafia Publishing Engine

APE AriGrafia Publishing Engine APE:n oma sivusto käytti vanhempaa APE versiota. Sivusto itsessään oli hyvin pelkistetty sisältönsä osalta ilman erityisominaisuuksia.
Siirretty bittiarkistoon

AriGrafia Oy

AriGrafia Oy AriGrafian vanha sivusto palveli 2009-2012. Se nojautui vanhaan APE-versioon. Sivustolla oli käytössä perussivujen lisäksi ainoastaan uutiset. Vanha versio sai väistyä uudemman tieltä 05/2012.
Siirretty bittiarkistoon

Hoitohuone Kristallisäde

Hoitohuone Kristallisäde Kristallisäteen sivusto on vanhempi versio APE:sta. Sivustolla on käytössä automatisoidut ajankohtaisilmoitukset sekä kurssi-ilmoitukset ja -ilmoittautuminen suoraan sivustolta. Ilmoittautumisviestit toimitetaan sähköpostilla vastaanottajalle.
www.kristallisade.fi